luni, 7 decembrie 2015

Chemarea muntelui

"Chemarea muntelui" este un eveniment organizat de Clubul de Turism Concordia Lugoj care dorește să marcheze Ziua Internaționala a Muntelui.

Chiar dacă această zi de sărbătorește pe 11 decembrie, noi am ales să avem 3 zile de sărbătoare începând chiar de azi.



Așadar azi, luni 7 decembrie, va fi deschiderea celor 3 zile în care vor fi prezentări tematice pentru toată comunitatea, cu acces gratuit pentru oricine.

Azi Călin și Corina Trif ne vor fascina cu Alpii, mai exact Muntii Dolomiti si Muntii Alpii Iulieni.
Sunt munți frumoși, spectaculoși ca peisaj, ca modalitate de a-i cutreiera. Vor fi informații specifice, dar și personale, din experientele fiecărui prezentator.

Mâine, 8 decembrie, vom intra în lumea Munților Carpați și vom învăța, cu toții, mai multe despre Lacurile din Munții Retezat. Dl. Berariu, care are mulți ani petrecuți pe munți și totodată o bogată experiență de viață, este cel care ne trezește interesul cu imagini, povești personale și informații utile pentru oricine vrea să cunoască niște munți atât de apropiați de noi.

Miercuri, 9 decembrie, este rândul meu, al Danielei și al Hoinarilor să vă expunem povești personale din viața noastră, de familii care alegem să ne petreacem timpul liber în natură, alături de copiii, părinții și bunicii noștri.

Eu abia aștept să merg, abia aștept să văd cât mai multă lume acolo, abia aștept să-i văd și să-i aud pe Călin și Corina, pe dl. Berariu, pe Alex din partea Hoinarilor, pe Daniela!

Haideți și voi și sigur veți pleca mai bogați!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu